12/12-08

efter nyår ska jag Sofia försöka sluta snusa. får se hur de går, men hoppas de kommer gå bra. tror bara de kommer bli jobbigt att inta ha nått under läppen. får väll ta tuggummi å trycka dit eller nått. är ju ingen ide att sluta snusa å så änvända nikotinfri snus, tjänar ju inte nå på de. har kommit på att de är färjävla dyrt att snusa. men om man nångång är på fest eller nått så kan man faktiskt få ta en snus.
har vart fin klädd idag för mig själv, är inte ofta de händer att jag har kjol på mig men de har jag haft idag.
var ju ett tag sen man skrev här, men har inte haft orka att skriva så de har bara inte blivit av.
men nu när jag sitter här i min ensama stillhet så kan jag ju passa på. danne har lämnat mig helt solo här i stora piteå. huvva törs inte gå ut ur dörren, de kanske kommer nån å tjuvar mig. vem vet.
jo jävlar nu kom jag på de, i måndag när jag var ute med folket så var de förjävla halkigt å tro de eller ej men jag Sofia föll om kull å fyfasen så ont de gjorde, å blåmärke fick jag oxå.
sen har jag även kommit på att de är förjävla kul med skola! saknar fan skolan nu. vill börja igen å få de bortgjort så man kan få sig ett jobb å kunna försörja sig själv, alltiså ett eget liv:)
vettefasen vad jag ska göra till julen, vill som åka till byn men ändå inte. om jag åker dit byn, mamma då? stannar jag i pite, pappa då? de går fasen inte. ska fixa mig en helt egen jul där jag kan göra en ny tradition där man slänger köttbullar å skinka på väggarna eller nått inte fan vet jag.
å nyår då? ska jag vara där eller där eller där?? de är fasen inte lätt, känns ju som att man sviker nån när man inte kan vara på  alla ställen. men om jag kanske åker upp till byn innan jul å sen åker hem till piteå på julafton då får jag ju vara med både mamma å pappa? men vette fan om de skulle va så kul å fara så där. å jobbigt är de oxå. hade ju inte vart nått om de inte var så jävla långt.
sen är de ju så jobbigt å vara i byn länge, blir som less efter ett tag å vill hem hit. men är som ändå skönt å vara hemma där.
funderade på att söka skola till södra sverigen, men sen så pratade jag med min mycket klocka vän Lisa, hon kom med den smarta iden att jag kan gå klart skolan här å sen flytta å se hur de är att bo där. så jag kör nog efter den vägen istället. är ju som lättare att flytta om man får jobb då har man ju nå pengar att leva för, så man slipper ringa mamma å pappa stup i ett å be om pengar. för man är ju inte så jäkla rik när man studerar. har ju gjort de ett bra tag nu.

näe nu ska jag sluta babbla på å lyssna musik å sen kanske sova lite :)
gonattgonatt

RSS 2.0