de va tider de

kollade på bilder på datorn så hitta ja bilden när ja lisa å nina var i öjebyn i de där huset som dom brukar hyra. vi skulle iaf på krogen å så fota vi oss utanför på trappen. de va fasen kul de gången. minns att ja bjöd gerda på lite vin då oxå:) ibland önskar ja fasen att man kunde spola tillbaka tiden. finns så mycket man vill göra om å sånt man vill ändra på. men de som är gjort är gjort. nått jag verkligen ångrar är faktiskt att ja började dricka alkohol när man va så ung. ja fyfasn finns så mycket man hade vela ändra på, men de som är gjort är gjort, går ju inte att ändra på hur mycket man än försöker. ibland önskar ja fasen att ja flyttade där uppifrån, alla vänner å ja alla man känner finns ju där.  händer alltid nått kul där som man alltid missar, å ja som är så rik har ju inte råd att åka upp nå ofta heller. å när ja väl åker upp då åker ja ju till byn för att vara med pappa å fammo. men kanske borde börja spara lite pengar så ja kanske kan ta mig till kiruna å hälsa på där, se hur lisa som flyttat med min man bor å sånt:) å ja lisa kom å tänka på låten som vi skulle ha på våran begravning som vi ska sjunga själva:D var tvungen att ta hem den :) näee nu orkar ja inte mera å ska försöka sova lite om de går.


framsteg

nu jädra ska ni få höra! har ALDRIG i hela mitt liv köpt proppar ell blöjor som kan behöva så där en gång i månaden. men jag tänkte idag att nångång måste jag ju göra de, så jag tog mitt feta arsle å pallra mig till coop där de var mycket folk å köpte sånt där äckel. var fasen inte ens pinsamt som ja trodde de skulle vara, ingen som tittade eller nått. var som att handla godis. så nu har ja blivit lite större så ja törs köpa sånt oxå:)
minns den gången på festivalen när varken ja eller lisa köpte sånt, då fick karro göra de:) vi sa bara va vi skulle ha, men väl i affären finns de ju en massa så hon var ju tvungen att fråga oss vilken sort å sånt, så ja å lisa sa fort å tyst de vi skulle ha å så gick vi vidare:D haha fan va man har vart töntig.

vette fasen vad ja ska göra om ja ska vara på PDOL eller i karre, vad tycker ni? tror de kommer va jäkla kul i karre när de inte är så ofta de händer saker där. men tror även de kan va kul på PDOL. jajja har ju ännu några dagar att bestämma mig å se vad som sker, om ja inte kan bestämma mig får ja väll ta å stanna i överkalix eller nått de är väll ungefär halva vägen.
näe nu ska ja fortsätta kika runt på internätet.

ha en fortstatt bra dag:D pussåkramSofia

jäklarjäklar

haha skulle göra ett försök till att ändra lite men blev bara fel:) niiina kan du hjälpa:)haha vette fasen va ja gjort men gjorde då nått iaf.

bfhs

ja då var åter en helg förbi. skulle på bröllop i kiruna på lördag men Linus körde sönder bilen sin så jag tog min fan inte dit. försökte med allt, men nee gick inge bra för mitt lag. fick iaf umgås med kiruna folket, mycket mycket trevligt.
tråkigt att dom var tvungen att åka, skulle kanske ha rövat bort lisa så hon stannat å tagit hand om mig.

bläää

är ratlös
å så ihelg ska jag dricka vin:D

...

Köpte mig igår en väska, ville ha en som man rymmer mycket i så vandrade runt på stan överallt å så till slut hittade ja en och ja, jag blev kär.
å så när ja ändå var på stan så passade ja på att kolla på skor, de var ju rea:) så hittade ja ett par rosa skor lite fula men söta så jag var tvungen att köpa dom oxå.


RSS 2.0