ajajaj

inte bra de här alltså:    http://www.e24.se/branscher/konsumentvaror/artikel_551513.e24
vette fasen vad dom tänker med, men de jävliga är ju att dom bara tjänar mer pengar på de.
för ingen vill väll vara utan öl hur länge som helst.de är ju som så gott.

jajja har iaf vart ute med vovven å kastat frisebee å vandrat i skogen. mycket trevligt faktiskt.
måste ju sätta en bild på vovven oxå:) en trött en.

vovve

ja nu har vovven kommit, ska bli kuligt å ha henne här. å sen är de ju bara bra för då blir ju tvungen att gå ut å gå. vilket aldrig är helt fel.  Idag har ja städat som fasen vikt alla kläder i garderoben å haft mig. å så har ja funderat va man ska ha för kläder på bröllopet tror de blir min blommiga klänning. den är som söt så de ska nog funka. måste nog ha den har ju inget annat vill inte ha byxor de har man ju alltid.
näe nu ska ja ta å titta lite mer tv å känna lugnet.

lörtag

ja då ska man ut i den varma solen å bada lite:D

FREDAG: började hemma hos dogge och therese sen ut med båten i solen,. Jag är den första som har spytt från båten i farten, men de var den där jäkla whiskeyn fel, fick ner en klung sen kom de upp igen. å så är jag oxå den första tjej som pinkat ur båten i farten men måste ju de om man är pinkis.

Nog är man allt bra korkad ibland!!!! illa illa sofia.

tusen tack!

Dagen ros går till Nina M som tack för att hon fixa å trixa med min sida.
Den blev mycket fin, du är nu mera anställd hos mig som blogg trixare:D mycket bra mycket bra!
Vill även hälsa till alla jag känner, tänker på er i norr, ni är helt underbara! *smack*
Mvh// Berta Larsson

å nu dricker jag en öl här å känner lugnet, mycket härligt solen skiner som bara den! härligt härligt:)
köpte mig lite vin idag eller mamma fick göra de såg en sån där liten sak liknade en festis förpackning. men de var vin å ja kan ju då säga att de smakade inte bra, de var surt som bara den!!!

ska ut med båten, är så jävla varmt så kanske hoppas i vattnet om ja törs:D men blire för varmt så måste man ju svalka fläsket:D

nänu hej å hå och ha en trevlig dag:D


tro de eller ej

men idag har jag inskaffat mig en klänning, å man ser inte så fet ut i den heller. de är mycket bra de:D ähh nu ska jag dricka lite vin kanske som är bajs äckligt durt som attans.

iiiii

Nu är de som så att jag skulle färga håret inför ikväll och jag gjorde de själv:S kan ju bara säga som så att jag är SVART!!! inte speciellt vackert kan ja ju erkänna, måste komma på en lösning att få bort de, men de sitter ju som stryk. och på tal om annat så börjar ja fasen bli nervös som tusan, kommer nog ta på mig en hjälm å knäskydd å sånt, man vet ju inte om man ramlar eller inte.
Måste nog kanske dricka en jädra massa öl, då brukar allt bli mycket lättare å då gör de inget om man klantar sig heller:) varmt som fan är de oxå ute, känns som om de är närmare 30 gradeer när ja sträcker ut handen ut ur dörren. snart är de slut på skolan oxå, skönt de med. undra vart man hamnar efter sommarlovet, har kommit fram till att de blir nog inge bräcke för mig, man måste hålla på med kranar å dom är ju HÖÖÖÖGT upp i luften å ja är ju fasen höjdrädd, kan ju knappt klättra i träd.
Oj fasen måste tvätta bort färgen ur håret klockan var ju mycket.


RSS 2.0