söndag

och jag är bakis, vill ha cola!!
de va allt för idag å hoppas mitt lilla mongo kommer idag, skulle ja kuuligt.
HEJDÅ

oonsdag 12/3-2008

ja då var de onsdag å ja har fortfarande ont i skallen, blir fasen aldrig bra.
kan ju bero lite på att ja inte såg riktigt som man skulle, så skolsystern tvinga mig att gå till optiker,
men ja vill inte ha glasögon. kommer känna mig som bert när han fått brillor om ja nu kommer få det.
jajja man ska se de från den ljusa siidan, å de är ju för fasen att ja lever:D för tänk om ja va död då hade j inte haft nå problem  å de är ju nästan problemen som gör allt spännande,:Dhaha joo ja vet ja är trög men de är inte nått ja kan göra åt, är man de så är man å ja trivs fan med att vara det.
på tal om annat så har några lärare vart stolt över mig idag, närmare sagt björn å hasse för ja verkligen hatar hydraulik å så gjort prov i de å fått VG!!! är fan lite stolt över mig själv, visste inte att ja kunde åstakomma något sånt:Phaha å sen då om ja ska vara riktigt ärlig så är ja faktskt lite öl sugen. å så imogon ska man ut med skolan åka pulka eller va fasen nu vi ska göra, men de blir nog skojj, förutom att pappa inte tog ed mina täckisar eller hur fasen man stavar de från byn. men heter man sofia hittar man en lösning på de mesta.
joo fasen har funderat om ja ska göra hål i näsan nästan månad är som suugen på de vill ha den fina ringen där igen. trivdes som fisken i vattnet med den:D
å idag var inte vädret de bästa men de va inte så kallt heller. å på tal om de så som de är ute här nu så brukar de fasen vara när ja fyller år, så ja tror sommarn börjar närma sig:) skönt skönt med det.
å just fasen hittat sommarjobb som ja ska söka om ja inte får nått i norge vill säga, å lisa ja sa till mor idag att hon skulle säga att du oxå vill:) snällt Va?:D haha tänker fan inte sluta skriva om de är de ni tror har inte så kul så ska sitta å skriva en massa strunt.!


å ränder frässssssigt.  kanske ska börja göra en rand mellan varje rad kanske skulle va lite fränt.

hej jag heter sofia


jag bor inte hemma med min mamma mer men brukar äta hos henne:)


jag kan faktiskt simma oxå utan att drunkna. å de är fan på sant!vad är de för skillnad på en neger å en hink med bajs?
-hinken:D hahahhaaha

vad får man om man trycker jordnötter i en negers stjärt hål?
- en snickers:D ahhahah

näe nu ska ja fan sluta orkar inte med de här mera. HEJDÅ!!

värsta grejjen

har fan kommit på att ja kommer ju tusan bli smal om ja ska hålla
på att springa i mina trappor varje dag:) inte för att de är så mkt men två trappor äru ju iaf:)
har vart å sett på när silje å amanda dansar är lite kul :D hoho

tiiisdag

ja då har lovet tagit slut å skolan börjat åter. inte för att de är så farligt, har rätt så lätt på min skola så.
har faktiskt haft ett bra lov må jag säga. har faktiskt inte heller sovit hela dagarna. hjälpt mamma å städat i huset, ända till torsdag för då var izzah men som socialt umgänge, å de slutade som de slutade satt å pratade en massa istället. blev ölsugen som fasen när izzah tog sig öl, så hon köpte några 3,5 som vi drack sen for vi på kalles å spelade biljard, mycket mycket kul:) men kanske inte är den bästa på de men vafasen. råkade nästan smälla till danskarna som satt å kollade på oss när vi spelade, var lite pinsamt men kul ändå:) var lite svårt att förstå när dom pratade bara de gick ju så förbannat snabbt. å så engelska då.. haha är ju inte den bästa på de heller å inte izzah heller, men vi lyckades iaf komunisera på nått jävla vänster:) blev lite tokigt drack fredag oxå sen på lördag vaknade ja kvart i 8 eller nå sånt, sen var izzah uppe å vandra, hon tog sig en öl vid 8 å sen kom ja efter vid 9 så de var den dagen, åkte till högis å hälsade på, rätt så trevligt, fick äta mycket god potatisgrsatäng oxå. mums. men faktiskt så har de vart mycket kul.  å nu så har ja nog oxå bestämt mig om vilken bal klänning ja ska ha, ringde till dom å skulle beställa men inge svar så pratade in meddelande så dom lär väll ringa upp:) eller de va inte ja som ringde de va mamma, gör jag de vet ja ju fasen inte vad ja ska säga. jajjajajjaja heeeejdå!!

RSS 2.0