21/10-08

Igår när jag satt vid datorn började jag sakna min ring i näsan så jag gick på toa å tog en liten lite nål för att se om de skulle göra ont. Jag var beredd på att de skulle göra ont som fan men poff så var nålen bara igenom, så de finns alltså ett litet litet hål där. testade sen med en större nål men de gick inte, ville treycka igenom den men så svårt att göra de själv. fick iaf igenom en ring som man i örat där var den är så där smal. så nu när jag har pengar nångång ska jag fasen göra tillbaka den min lilla fina söta ring.
just ja nu kom jag på att nina ville ju se bild när jag har håret som en tupp, så därför ska jag nu lägga upp en så du kan skåda en underbart vacker sofia:D


20/10-08

Ja då var de måndag och jag har fortfarande inget jobb!
Är fasen tragiskt. Vad ska jag leva p? MammaPappa? de går ju inte att göra de hela livet heller.
Men är ju ändå rätt så skönt att slippa stiga upp tidigt på morgonen, men resten av dagen då? finns fasen inget att göra. Kommer säkert sluta med att jag får gå å plocka pant flaskor å panta, vem vet man kanske kan bli rik av de.
Hade ju vart lite roligare om man bodde i Kiruna eller nått just nu får då kan man ju vara med lisa för hon gör ju ungefär lika mycket som jag om dagarna. Kanske får flytta till byn å börja jobba på Köttaffären som alla andra.
Sen kan jag ju tillägga att jag tror nästan jag måste fly piteå innan Danne kommer tillbaka hit, har nämligen råka fixa virus på datorn å de är jävligt jobbigt det. Han kommer nog bli så arg så arg på mig, å de är de viruset som jag råkade fixa på Berras dator å efter att jag fick de på den datorn ville den aldrig mer bli sig lik.


dagen idag

idag mår jag fan skit, spyr som en stucken gris. nejnej inte är jag bakis har bara fått magsjuka.
å så har jag fasen fått rännskita på köpet. jobbigt jobbigt. var nästan tvungen att köpa blöjor på ica är ju inte så jäkla lätt att spy å inte skita på sig, men än så länge har de gått bra så hoppas de fortsätter så. är ju inte så mysigt å skita på sig.
men de finns ju iaf en hink som jag kan ta om de skulle bli kris så jag kan sitta på toa å skita å samtidigt spy i hinken. är ju en lite bättre ide än att skita på sig. magen är inte heller i form den lever nog sitt eget liv idag, burrar  å har sig, allt rör sig där inne. martina å sarah har ju då haft kul idag, när jag springer på toa tar dom bort ljudet från tvn å lyssnar på mina ljudeffekter. man måste ju ha lite inlevelse när man spyr oxå. har fan beställt två pizzor idag har bara en halv kvar men de gör ju inget att jag ätit så mycket allt har ju kommit upp ändå.
näe nu ska jag lägga mig på soffan å se hur denna dag slutar.

Viktig Information!

JAG HAR INGEN RÄNNSKITA MERA!!! 

saknapappadagen

idag är de en sån dag jag saknar min pappa. vill åka hem till byn NU. men de är lite svårt nu, hade de inte vart för att jag ska vara på vägledningscenter på måndag hade jag fasen åkt dit. PAPPA KOM Å HÄMTA MIG!!
har tjorvat en massa med pappa nu på sistone har vart lite hit å dit men han är bra ändå han är ju trotts allt min pappa.
nu förtiden är de ju en massa folk hemma i huset, var som skönt när man vara hemma med bara pappa de va fasen kul. vi hittade på saker å satt å fjantade kuligt kuligt.  nu ska jag sitta här å försöka få min skallebank å försvinna.  Pappa:)      

RSS 2.0