oops!

Ja imorse när jag vaknade trött som tusan gick jag på toa, men när jag börja spola såg jag att mina trosor låg där i toastolen. så nångång medan jag vart på toa har jag hunnit med att lägga dom dit men har inget minne av de, så nu är jag ett par trosor fattigare:P

ja inte lätt att vara jag alla gånger.

Är riktigt nöjd över gårdagens fynd, kökssoffa, vardagsrumsbord och en matta. Sen blev de lite så saker oxå fast bara till huset grejjer inget annat. Å inte så dyrt heller blev de med tanke på att jag handla på röda korset och reprisen. Soffan såg vi på blocket men kvinnan sa att den var såld men då stod den på reprisen så jag blev överlycklig. Ska måla om den vit å klä om dynan så är den som ny, å bordskivan som står på lekablock ska jag slipa å lacka om så är den oxå som ny. så känner att jag gjorde några bra köp faktiskt.


2011-01-18

Satt å kollade på internet då jag hittade ett par mycket fina skor som jag vela ha länge men inte hittat. Men nu så var dom bara där till ett mycket bra pris, visst får man köpa dom då? Jag gjorde då de iaf:)  
Ni får en lite bild på dom fina skorna:)

  


Sen så måste jag ju oxå berätta att jag köpt mig en bok jag vela ha riktigt riktigt länge.
När den låg där framför mina ögon denna gång kunde jag bara inte låta den ligga kvar.
Denna bok ska få sitt hem i köket i de nya huset, mycket bra mycket bra :)Kan inte förstå att saker bara säger till mig köp mig köp mig, oftast står jag emot men vissa gånger går de bara inte som nu. Men vafasen nångång måste man ju få unna sig lite, de tycker då jag iaf.

Snart är de dax för flytt oxå har ihelg packat allt i köket så till helgen blir de ännu ett ryck fast då åker nog allt. För på fredag efter helgen då smäller det :D

Å helgen efter vi flyttat blir de att åka upp till kiruna på 30 år fest , kommer bli riktigt riktigt kul känner jag på mig. 
De vart verkligen allt på en gång känns de som men men inte så mycket att göra åt. Jag vet att de kommer gå bra så då gör de det oxå.
Nä nu ska jag sluta skriva en massa skit å gå å lägga mig å sova eller iaf försöka så gott jag kan.

Sov gott Sov gott

2011-01-12

Som sagt så är man ju inte den bästa bloggarn vilket kanske märks. 
Men jul och nyår har bara rusat förbi, julen var faktiskt mycket trevlligt god mat och fick mycket fina presenter. Så är mycket nöjd faktiskt.
Nyår firades för mig och micke i vitå hos fredrik och malin riktigt kul de oxå faktiskt med god mat å trevligt sällskap, även om dom flesta var väldigt blyga men de ändrades efter att dom fått i sig lite alkohol som vanligt.
Skolan har börjat om igen skönt att få lite rutin på vardagen men ändå sjukt jobbigt att börja kliva upp tidigt på morgonen har ju som blivit van att sova läänge. Vill vara ledig mera å de är man ju inte först v10 men de är ju bara att stå ut. Man får tänka på att de är sista terminen nu:) SKÖNT!:)
Har även sagt upp lägenheten i stan:( känns tråkigt trivdes verkligen där men nu blir de flytt till hus istället:) ser framemot det som tusan faktiskt. Då kan jag ha mina middagsbjudningar hur mycket jag vill:)
Tror faktiskt jag kommer trivas där känns bra, enda som är lite tråkigt är ju att de blir lite långt till pite å alla vänner å familj. Men tur de finns bil så man kan åka nångång å hälsa på alla.
Men kommer ju lite närmare byn å vännerna där :P

Saknar mitt hem i den underbara byn Mertajärvi.


RSS 2.0