tisdag

Ja igår var man å åkte bil med daniel han har ju oxå skaffat sig de där kortet, är nog på tiden att man gör de själv oxå. men men de kommer väll med tiden. åkte till högbacken å kolla vad som hände där, drack saft å åt bullar:) sen när vi kom tillbaka till pite stoppade polisen oss, danne fick blåsa å sånt, sen sa polisen att man inte får köra på busstationen, å att man får böter för de men han var så snäll så han gav inge böter:) men de bästa var ju ändå när vi skulle parkera bilen på min parkering, de lutar ju en massa för de är i en backe. å inte fan var de nån som hade sandat heller så när vi ställde bilen där så gleeeed den in i den andra bilen:D haha ja fick putta bort den å sen tog vi nån annans parkering för en stund:) de var faktiskt kul fick mig ett gott skratt iaf.
å på tal om andra saker så har ja problem, vet inte vilken färg ja vill ha på min klänning,
image13
antingen rosa, blå eller vit?? är fasen svårt! å sen så ska man ju fatta alla mått å skit är fan inte lätt ska ja säga er. hoho näe nu ska ja fortsätta fundera ut hur man ska räkna å sånt:) heippa


tjohooo

ja de var ju som ett tag sen man skrev här, har som inte haft tid å orkat. eller haft tid de har ja visst men har inte orkat. å tro de eller ej men JAG har vart NYKTER observera NYKTER hela helgen, så jävla skönt att vakna å inte vara bakis:) å sen så har ja faktiskt kollat runt om de finns nå jobb som ja kan tjäna nån slant på inte illa de heller, börjar fan bli nått av mig tror ja:D joo å så nästa vecka har man sportlov, är lite tråkigt när alla andra har vecka 10, men men de  är sånt man får ta. kanske ska höra om ja får jobba sportlovet å tjäna lite penkki annars åker ja till byn å lever livets sköna dagar där:) pratade med fammo iveckan hon hade visst hittat lite ölkohol hemma från sist ja var där, hon hade till och med gömt de:) haha ovanligt, hon har väll tagit med sig de hem eller så har hon slängt de som vanligt:) eller så ligger de hemma nånstans å hon har räknat allt å sen kollar om de fattas nått å gnäller sen på att man inte ska dricka. ja hon är lite söt den kvinnan:) har faktikst städat ihelg oxå inte illa, så nån nytta har ja ju iaf gjort. å så far då ja han är ju lite rolig, nu har han vart å köpt en till bil enligt han så var de bra att ha:) men de är väll allt enligt han. kan behövas reservdelar eller nått sånt, å tänk å den andra går sönder då har ja ju en till.
bara för att ja är så glad ska ni få en vacker bild att se på.

den som ser plyplanet räcker upp en hand!

min nära döden historia


nu när jag såg den där reklamen när den där tjej ska plocka bär på myren kom ja å tänka på mig själv.
var i siikavuopio å vandrade på myren med pappa,vikke,josef å matti sen var de nog några till men minns inte riktigt. men iaf då skulle vi gå över ett ställe där de va vattningt å marken gungade.
jag tänkte att om ja går sist så vet ja ju vart ja ska gå utan att sjunka.
men glömde bort de pappa sa om att man inte ska gå efter samma fotspår hela tiden utan lite brevid.
men då var jag då sist iaf å gick rakt på dom andras fotspår, å när dom andra kommit på hård mark å ja skulle ta dom sista stegen på den gunniga å blöta marken, så SJÖNK jag ända till midjan.
trodde fan ja skulle dö då på sant, men då kom pappa med sin räddande hand å drog upp mig.
ALLA bara skrattade åt mig å sa att ja är klantig som går rätt på spåren å så, men vafan de var ju hemskt.
då var de iaf slut på den dagens vandrig, för ja ville hem var dygnsur kan ja lova er.
å sen inne i stugan fortsatte dom bara skratta åt mig, men vafan va kan ja rå för när de är mjukt å nån vill ha mig dit ner? tur att pappa iaf var där å ville ha mig upp på jorden igen:)
SKA ALDRIG MER GÅ EFTER SAMMA FOTSPÅR SOM MÅNGA ANDRA GÅTT EFTER!!
hade ju vart om de bara var 2 som gått samma spår men nu var vi trotts allt kanske 5 stycken.
ja fyfan de var min nära döden upplevelse:D haha men ja trodde faktiskt ja skulle dö då!
började faktiskt  BÖLA då för så hemskt var det!!

dagens visa

Jag vill fasen göra en tatuering. vill ha stjärnor så där på sidan. skiter i om magen putar dom ska ändå sitta där.
 eller så vill ja tatuera in en blåtira på ögat.
å så vill ja faktiskt ha tillbaka min ring i näsan på riktigt, ja gillade faktiskt den!
å sen så längtar jag till v9 för då ska ja åka till byn, inte vilken by som helst utan
å där har ja en massa vänner som jag känner.
sen så ska ja faktiskt gå balen iår å nu är de bestämt, ska ha en jätte fin klänning
enda är ju att man måste ha lite cash till de så vem vill sponsra mig?:D.detta var allt för denna gång hälsaningar


sjuk

FAsen å nu har man gått å blivit sjuk oxå, men var till skolan idag men orkade inte med de så ja gick hem. har fasen sovit nästan heeela dagen. men nu här på kvällskvisten fick ja för mig att göra nått så ja diskade å hängde upp gardiner, för ja har nämligen fått en gardinsstång nu:) är faksitkt lite tur att nina inte är här nu å ser det, för då vet ja att hon skulle gnälla på att man måste stryka dom först:) men dom faktiskt raka å så har ja inget strykjärn heller. kanske borde önska mig det när ja fyller år, men de är ju så tråkiga saker de så ja lånar hellre de av nån istället.  ska jag vara ärlig från mitt hjärta så saknar jag faktiskt min lilla slyna:D du vet vem du är!! nämer inga namn har fått höra genom folk att hon inte direkt tycker om när man skriver om henne.  men hade tänkt berätta lite om hon ändå. hon är ett litet barn som inte är lik alla andra, de är först nu på senar tid hon/han har kommit på de själv oxå, sjäv har man ju vetat de sen man var bara barnet men man ville ju inte såra henne genom att berätta för henne att de va nått som inte stämde. men ändå så är hon bra människa som alltid går att tala med å fjanta med som man inte kan göra med alla andra.  joo å på tal om andra saker så ska ja bli nunna! kan tänka mig att de kan vara rätt så trevligt faktiskt.  eller varför inte bli lesbisk? hmm, fast de går nog inte så bra, skulle ju inte direkt vela va med en tjej:Dblää nu ska ja ta en snus så ja kommer på lite mer att skriiiva. hade fasen vart gott med cola men den har ja tyvärr redan druckigt upp, å ut tänker ja inte gå för de är kallt där å mörkt. lillasyster har erkännt att ja är bäst å matti i vikke är datanördar som ljuger:D hon är som lite söt den tösen. 
jajja nu får de fan vara nog, hejjs svejjs lingon fejjs
image4
min lilla korv:D


RSS 2.0