.....

snart snart snart åker jag till byn, rättare sagt på fredag sen blir man ju ett tag där ända till den 4 maj:) ska bli skönt som fasen. känna lugnet å lyssna på fåglar som kvittrar kanske sitta på en sten å se när snön smälter.
å så måste ja ju då berätta för er alla att jag och lisa inte ska ha korv vagnen vi orkar inte trampa runt där å se roliga ut. Har viktigare saker för oss än att gå runt å sälja korv.
nee nu väntar tvätten på mig , heippa

svammel

satan vilken snygging:D torsdag idag då´å var ju et tag sen man skrev nått här men har inte haft nått på hjärtat, å så har ja inte orkat heller. å snart är de nästa fredag å då åker man till byn, fasen så skönt. fick ett mycket trevligt sms idag där det stod: VI FÅR KORVVAGNEN :D      må ju då säga att det var ett mycket trevligt sms som gjorde mig mycket glad:D  annars så mår ja väll bra man kan ju lossas eller hur fan man nu stavar de.  å sen måste ja ju bara berätta att jag sofia har tagit mitt feta arsle å promenerat igår och idag, inte illa för att vara jag. kan ju även tillägga att snart fyller jag år hela 19 år.

spelade biljard igår på kalles de är fasen kul men jag kan då inte ett skvatt om det, men kul äre. mamma å sunke på lag och jag å håkan tror ja han hette :D hha jaa mitt minne har fasen börjat svika lite smått, jajja men de är sånt man får ta.

har även fixat mig en balklänning som borde komma i slutet på den här veckan alltså kanske idag eller imorgon eller nån annan dag vad vet jag.

näe nu ska ja gå å bajs eller nått.

Talliho


lilllördag


PARTY PARTY!
öl e gött, finsk öl äre oxå på köpet! mummafillbabba
väntar på att far kommer så han ska få va med chaufför:) de är bra med föräldrar med bil:D
å skola imorgon, har redan nu satt klockan å ringa,  måste ju vakna.
å så äre ju torsdag imorgon å då får ja hämta min kamera:D kuligt kuligt

dricker den goda å billiga ölen:D 'är inte ofta man är med om att de är rabatt på öl.

å så måste ja ju säga att påsken har vart bra ända tills ja förfrös mina hände, men men är man klantig så är man. å ja å lisa är bäst på att köra skoter så de så, ligger nog i klass med slednecks eller nått:Dhah

RSS 2.0